Over mijzelf

Al bijna 30 jaar fotografeer ik met veel plezier. Voornamelijk houd ik mij bezig met landschaps-, architectuur- en reisfotografie.

Sinds ik digitaal ben gegaan zijn daar portret- en concertfotografie alsook “human interest” bijgekomen.

 

Het belangrijkste voor mij bij het maken van een foto is het zoeken naar de “perfecte” compositie en het “ene” moment; het zien van juist dat ene detail wat de meeste mensen ontgaat, structuren waardoor een bekend beeld haast onherkenbaar wordt en het zo creatief mogelijk in beeld brengen van situaties die al zó vaak gefotografeerd zijn dat een frisse kijk al haast niet meer mogelijk is.

Creativiteit, het zoeken naar schoonheid, evenwicht en het pure plezier dat het werken met de camera kan geven is waarvoor ik het doe.

 

Ik fotografeer momenteel vooral voor PEP (Participatie Emancipatie Professionals) (www.pepdenhaag.nl) alsmede voor Diplomat Magazine (www.diplomatmagazine.nl).

Verder incidenteel voor de Dierenbescherming (www.dierenbescherming.nl) , WOEJ (Welzijn Oud en Jong, Voorburg-Leidschendam)(www.woej.nl) en de website www.hulpvoorhulpverleners.nl.

Ook voor Vluchtelingenwerk Nederland en de Kinderboekenmarkt heb ik opdrachten verzorgd.

 

Verzoeken tot het fotograferen voor een goed doel honoreer ik meestal en ik doe dit belangeloos. Voor andere opdrachten ben ik beschikbaar tegen een schappelijke prijs, de hoogte waarvan afhankelijk is van o.a. de duur dat ik beschikbaar moet zijn, in welk Mb-formaat aangeleverd moet worden, of bewerking achteraf gewenst is, reiskosten etc. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Mijn foto’s mogen, na een verzoek hiertoe aan mij, vrij worden gebruikt met bronvermelding.

Gratis website maken